BYGADEN 31 A+B, KARREBÆKSMINDE

Dobbelthus med to boliger på hver 99 m² bolig, 20 m² carport og 9 m² udhus samt have på 300 m². Materialer og konstruktion er baseret på en lav vedligeholdelsesgrad. Der er lagt vægt på, at opføre et godt, solidt hus med et godt indeklima og god atmosfære.

 

Derfor er inder-, yder- og skillevægge murede, og efterfølgende vandskuret. Hvert hus indeholder entré/ bryggers med præsentabel møblering, stort soveværelse, et gæste- eller børneværelse og stort køkken/allrum/stue i et.

 

Opholdsrummene er pladsmæssigt opprioritetet, med mange muligheder for indretning. Køkken/allrum/stue er sammenhængende – uden at man kan se direkte fra køkken til stue. Badeværelset er funktionelt og med en god stor bruseniche. Gulve er glaserede klinker. De er nemme at renholde og med gulvvarme. Boligerne er indrettet med god plads til at komme rundt. Der er ingen dørtrin og niveaufri indgang og udgang ved terrasser. Udearealerne er anlagt med to fliseterrasser – en ved stue og en ved køkken.

 

Haven er anlagt med henblik på minimal vedligeholdelse. I udhuset er der plads til cykler, værktøj, lidt haveredskaber med mere.

TYPE
Hus/villa
HUSLEJE
KVADRATMETER
99 m²
POSTNR
4736
HUSDYR TILLADT
Nej
OVERTAGELSE
Ingen ledige
LEJEPERIODE
Ubegrænset
DEPOSITUM
3 mdr.
FORUDBETALT HUSLEJE
3 mdr.
SHARE
[rev_slider_vc alias=”skriv-dig-op-smal”]