BYGMARKEN, HOLMEGÅRD

Holmegaard Høj – tæt på Holsted Nord og Næstved Storcenter – er et kvarter i det attraktive, naturskønne Fensmark, hvor man er omgivet af marker, enge og skov. Et pragtfuldt sted med højt til himlen og trygge, rare rammer, hvor store som små, unge som ældre, ubetinget vil trives i bedste velgående.

 

Til både børnefamilier og seniorer

På Bygmarken er der nu halve dobbelthuse i ét plan. Boligerne fås i to størrelser – 87,5 og 107 m² med henholdsvis to og tre værelser samt en stue og er således velegnet til både børnefamilier og seniorer.

Alt er opført i smagfulde materialer og et modernistisk ”look” takket være de store glasfacader og rustikke, gråbrune sten kombineret med sort træ og zinkbeklædning. Grundene varierer i størrelse fra 355 til 476 m² pr. bolig, og ganske pragtfuldt så skråner grundene ned mod skoven.

I carporten er der lagt fliser, så både bil og cykler kan parkere godt og sikkert. Carporten ligger i direkte forbindelse med et skur til have- og gør-det-selv-sager. Det fungerer nærmest som et udvidet bryggers, fordi det hele hænger sammen, og man kan gå tørskoet ind i boligen. Ved stuen er der anlagt et terrasseareal med fliser.

 

Æstetisk, enkelt og elegant interiør

Alt er holdt i hvidt og lyset og solen strømmer ind fra alle sider og skaber et pragtfuldt indre, hvor man kan nyde moderne design og arkitektur. Minimalisme og modernisme møder kvalitetsmaterialer og smukt design, og de åbne, lyse rum gør det let at indrette og gøre til sit helt eget.

Loftshøjden er i særklasse. I stuen er der en forhøjet loftshøjde på hele 3,6 meter, og i det øvrige køkken/alrum op til 2,9 meter. Dette er en bolig, hvor man virkelig har følelsen af plads og rum.

TYPE
Dobbelthuse
HUSLEJE
KVADRATMETER
107/87,5 m²
POSTNR
4684
HUSDYR TILLADT
Nej
OVERTAGELSE
Ingen ledig
LEJEPERIODE
Ubegrænset
DEPOSITUM
3 mdr.
FORUDBETALT HUSLEJE
3 mdr.
SHARE
[rev_slider_vc alias=”skriv-dig-op-smal”]