Full 1
BOLIGFORMER

MTN Ejendomme skaber boliger med mulighed for at opfylde dine boligdrømme

– som ejer og som lejer

EJERBOLIG

Som ejer har du den fulde råderet over din bolig, og kan bygge om og foretage andre ændringer. Ligesom du selvfølgelig har mulighed for at opnå en gevinst, når boligen skal sælges.

Omvendt har du som ejer selv alle forpligtelser med hensyn til vedligeholdelse og administration. Dog skal det understreges, at boligerne er bygget af de bedste materialer netop med henblik på, at vedligeholdelsen skal være mindst mulig.

På den økonomiske side binder du kapital i din ejerbolig, som ellers kunne gå til andre investeringer eller til en højere levestandard.

Hvis du skulle få behov for at flytte vil det være mere komplekst end med en lejebolig. Boligen skal sættes til salg og der vil være en del overvejelser i denne forbindelse, ligesom der kan være store usikkerheder i forhold til salgstid- og pris.

LEJEBOLIG

Som lejer hos MTN Ejendomme kan du bo ”som ejer”. Du har næsten de samme rettigheder som ejer af boligen. Der vil endda være mulighed for små indretningsmæssige ændringer efter aftale med MTN Ejendomme. Du har kun ganske få forpligtelser, da MTN Ejendomme står for al udvendig vedligeholdelse og administration.

Hvis du får behov for at flytte igen, er det ukompliceret og lejeboligen er derfor boligvalget med den største fleksibilitet.

[rev_slider_vc alias=”skriv-dig-op-smal”]