Full 1

MTN Ejendomme

MTN Ejendomme opfører og udlejer boliger. Og i hele vores grundlag og tilgang til opgaverne er det vores klare mål at stå for alt det, som sikrer kvalitet i byggeriet og skaber tillid og tryghed hos vores lejere og købere.

Vi har sat os for at blive de bedste til at skabe boliger, hvor beboerne kan bo funktionelt på et mindre antal m2. Faktisk overfører vi mange af de tanker, som ligger i indretningen af et fritidshus, hvor hver kvadratmeter og hver detalje er gennemtænkt.

Arkitektonisk lægges vægt på enkle og klassiske linjer.

 

Når vi bygger

Når vi bygger boliger, er vores udgangspunkt, at vi vil skabe de bedste rammer for de mange mennesker, der ikke ønsker at være bundet ”på hænder og fødder” af deres bolig – arbejdsmæssigt og økonomisk – men som hellere vil have god tid til andre interesser. Fx seniorer med et aktivt fritids- og rejseliv samt mange enlige forældre, der lever en travl tilværelse.

 

Det enkle er et gennemgående tema

I vores byggerier er de arkitektoniske linjer rene og klassiske i udtrykket. Ligesom vores planløsninger er gennemtænkte og rationelle. På materialesiden anvender vi kun kvalitetsmaterialer. Alt i alt bliver det til boliger, som vi fuldt og helt kan stå inde for og selv har lyst til at bo i.

Kontakt os

 

MTN Ejendomme ApS

Bygaden 31C

4736 Karrebæksminde

Tlf. 25 17 85 00

mtn-ejendomme@stofanet.dk

CVR nr.: 10138264

Bag virksomheden

MTN Ejendomme ejes og ledes af Morten Taagaard Nielsen, der siden sit 18. år har været involveret i byggerier. En bred teoretisk og praktisk baggrund betyder, at Morten Taagaard Nielsen har et stærkt greb om både den tekniske, praktiske og den økonomiske side af et byggeprojekt.

CV

1985 – 1988 Højere Handelseksamen

1988 – 1990 Uddannelse i Medings Byggemarked

1990 – 1993 Den almen erhvervsøkonomiske eksamen (HA)

1993 – 1998 Cand. merc. i regnskab og finansiering

1994 – 1998 Medstifter og ejer af byggefirmaet BNH, der fortsat er i drift. Udtrådt p.g.a. videreuddannelse

1998 – 2001 Erhvervsrådgiver i hvb Bank i Næstved

2001 – 2004 Projektudvikler i MT Højgard A/S

2004 –     Direktør og Ejer, MTN Ejendomme ApS m.fl.