KÆRLIGHEDSSTIEN 2, NÆSTVED

KÆRLIGHEDSSTIEN – EJER-OG LEJEBOLIGER

Luksus lejligheder med en fantastisk beliggenhed i Næstved Centrum. Med Rådhuset, Munkebakken og Amtmandsgården som naboer, er der opført 7 luksuslejligheder med egen p-kælder og elevator.

Grunden der udstykkes fra, strækker sig fra Østergade, og hæver sig, med små bjergstier og terrasser, ca. 15 meter op til toppen, hvor ejendommen er opført. Lejlighederne ligger således højt placeret, og med en bebyggelse i 5-etager (kælder, stue, 1. , 2. etage og penthouse), bliver der en fantastisk udsigt 360 ° rundt. .

Hovedprincippet i bebyggelsen er at fortsætte terrasserne ind i selve bebyggelsen. Ejendommen trapper sig herved op til toppen og til alle lejlighederne hører store tagterrasse på op til 38 m² . Terrasserne udformes som grønne haver, med beplantning ud over forkanten.

 

EKSKLUSIVE MATERIALER

Lejligheder er opført i eksklusive materialer, og varierer i størrelse fra 85-208 m². Lejlighederne orienteres mod tagterrasserne, der vender mod sydvest. Der vil være sol på terrasserne en stor del af dagen fra kl. ca. 10-20. Havesiden udformes med store vinduespartier, for at udnytte såvel udsigten som lyset.

Man ankommer til ejendommen fra Amtmandsstien, hvorfra man kan køre direkte ind i p-kælderen, via en fjernbetjent port. Fra p-kælderen er der direkte adgang til elevatoren. I kælderen forefindes endvidere et depotrum til hver lejlighed. En del af kælderen er godkendt til beboelse eller erhverv, og vil få udgang til egen have. Kælderen kan tilknyttes stuelejligheden eller anvendes til eksempelvis kontor.

TYPE
2 værelses lejlighed
HUSLEJE
KVADRATMETER
85 m²
POSTNR
4700
HUSDYR TILLADT
Nej
OVERTAGELSE
Ingen ledig
LEJEPERIODE
Ubegrænset
DEPOSITUM
3 mdr.
FORUDBETALT HUSLEJE
3 mdr.
SHARE
[rev_slider_vc alias=”skriv-dig-op-smal”]