GRUNDE TIL SALG

Full 1
41 NATURSKØNNE OMRÅDER
UDSOLGT

I det naturskønne areal ved Holmegaard Høj er der nu mulighed for at blive den lykkelige ejer af et af i alt 41 grundstykker. Måske er det grunden, der kan danne ramme om opførelse af familiens største boligdrøm?

Her er grundstykker, som kan anvendes til parcel- og dobbelthuse. Grundstykkerne varierer fra 700 til 1.000 kvadratmeter.

Grundstykkerne ligger i et smuk, kuperet område, hvor der etapevis bliver udstykket grunde – startende med Bygmarken. Fra mange af grundene vil der være mulighed for udsigt over skoven og mosen. Der bliver skabt grønne kiler, der skyder sig op imellem grundene, ligesom der etableres et grønt areal foran grundene med stisystem, der fører direkte til skoven.

I dette kvarter venter et liv i helt nybyggede rammer, hvor alt er ’for første gang’, og hvor kun du og din familie selv sætter patinaen på boligen. Det er her, du kan se dine boligdrømme gå i opfyldelse.

Her er rum for villaen i et plan eller i halvandet plan. Du og din familie kan frit selv vælge, hvilken type hus og hvilket byggefirma der skal være med til at realisere jeres nye boligdrøm. Eneste krav er, at bestemmelserne i lokalplanen F8.1, område B2, skal overholdes. Indenfor rammerne af disse bestemmelser vil du selv kunne afgøre form, farve, stil og udtryk.

Måske drømmer du om et liv med et stort køkken-alrum, perfekt til samvær og nærvær. Et sted, hvor familien mødes og er sammen om tingene, uanset om det drejer sig om at bage boller, lave aftensmad, tegne eller lave lektier. Et område med masser af hjerterum, varme og rummelighed.

Lys, lys og atter lys. Lad lyset slippe let og uhindret ind i dit nye hus, og lad solens varme stråler skabe energi og positiv stemning. Perfekte rammer til en perfekt hverdag – med masser af vinduer og døre. Det er muligt, når du selv er med til at sætte stregerne på papiret og få dine drømme omsat til virkelighed. Masser af dagslys er kilden til det gode liv.

Udover at kunne nyde livet i egen have er der i tegningerne for kvarteret også gjort sig gode tanker for at skabe dejlige, fælles uderum – med legearealer og grønne oaser – hvor du let kan nyde hyggelige stunder i det fri og deltage præcis så meget i det gode naboskab, som du har lyst til.

Velkommen til virkeliggørelsen af din boligdrøm.

TYPE

Villagrunde til salg

KVADRATMETRE

700 – 1000 m2

KONTAKT MÆGLER

LokalBolig Næstved ApS
Ringstedgade 30
4700 Næstved
T: 55 77 75 00
naestved@lokalbolig.dk