HOLMEGÅRD HØJ

previous arrow
next arrow

Holmegaard Høj – tæt på Holsted Nord og Næstved Storcenter – er et kvarter i det attraktive, naturskønne Fensmark, hvor man er omgivet af marker, enge og skov. Et pragtfuldt sted med højt til himlen og trygge, rare rammer, hvor store som små, unge som ældre, ubetinget vil trives i bedste velgående.

Holmegaard Høj udgøres af flere etaper med boliger, der både er velegnede til børnefamilier og seniorer.

 

32 BOLIGER TIL SALG

På Bygmarken, Rapsmarken og Havremarken er der nu 32 halve dobbelthuse i ét plan til salg. Boligerne fås i to størrelser – 87,5 og 107 kvadratmeter med henholdsvis to og tre værelser samt en stue. Grundene varierer i størrelse fra 355 til 476 kvadratmeter pr. bolig, og ganske pragtfuldt så skråner grundene ned mod skoven.

 

PLADS OG RUM

Alt er opført i smagfulde materialer og et modernistisk ”look” takket være de store glasfacader og rustikke, gråbrune sten kombineret med sort træ og zinkbeklædning. Loftshøjden er i særklasse for denne bolig. I stuen er der en forhøjet loftshøjde på hele 3,6 meter, og i det øvrige køkken/alrum op til 2,9 meter. Dette er en bolig, hvor man virkelig har følelsen af plads og rum.

Se mere om projektet og boligerne på www.holmegaardhoej.dk eller kontakt vores ejendomsmægler.

TYPE

Halve dobbelthuse

KVADRATMETRE

87 & 107 m2

KONTAKT MÆGLER

LokalBolig Næstved ApS
Ringstedgade 30
4700 Næstved
T: 55 77 75 00
naestved@lokalbolig.dk