GRÆSGANGEN, RINGSTED

Græsgangen er beliggende i meget naturskønt og attraktivt område i Ringsted, i umiddelbar nærhed af alt hvad hjertet begærer. Et pragtfuldt sted med højt til himlen og trygge, rare rammer, hvor store som små, unge som ældre, ubetinget vil trives i bedste velgående.

 

SMAGFULDE MATERIALER

Rækkehusene på Græsgangen er opført i smagfulde materialer og et moderne look takket være de store glasfacader kombineret med rustikke, mørke sten og et spændende design. Boligerne fås i to størrelser – 85 og 106 m² med henholdsvis to og tre værelser samt en stue.

 

HØJT TIL LOFTET

Den spændende taghøjde på 3,9 meter mod husets haveside tilfører boligen en spændende dynamik. Indtrykket er eksklusivt og elegant – og man vil føle, at livet inde og ude smelter sammen takket være de store glasflader. Både for og bag huset er der et dejligt terrasseareal. Foran huset parkerer bil og cykler i ly under overdækningen, der også rummer et skur til have- og gør-det-selv-sager. Bag huset er der en egen oase – en græsplæne og en terrasse i husets fulde bredde med plads til at nyde livet udenfor omgivet af krukker med velduftende krydderurter og et brus af sommerblomster. En dejlig have, der kan forblive enkel i sit udtryk, eller hvor man kan anlægge bede som en ekstra dimension til livet udendørs.

 

LAVE FORBRUGSUDGIFTER

Boligerne er godt isoleret med bl.a. 3-lags lavenergiruder og er billige at opvarme. Opvarmningen foregår ved naturgas.

TYPE
3 el 4 værelses rækkehus
HUSLEJE
kr./md.
KVADRATMETER
85 el 106 m2
POSTNR
4100
HUSDYR TILLADT
Nej
OVERTAGELSE
-
LEJEPERIODE
Ubegrænset
DEPOSITUM
3 mdr.
FORUDBETALT HUSLEJE
3 mdr.
SHARE
[rev_slider_vc alias=”skriv-dig-op-smal”]