MAGLEBJERGET

Maglebjerget ligger i Holsted i det Nordlige Næstved. Beliggenheden er attraktiv med kort til skole, daginstitutioner og dagligvarebutikker. Næstved Storcenter og Næstved Megacenter ligger blot et stenkast fra boligerne og centrum er to km væk. Der er nem adgang til Ringvejen.

Området ligger afskærmet fra gennemkørende trafik og ud til et grønt område med stisystem mod nabobebyggelsen, der består af nyere opførte parcel-og rækkehuse. Et trygt og rart sted at bo for såvel ældre som børnefamilier.

 

21 LEJLIGHEDSTYPER

Maglebjerget består af 11 moderne boligblokke med i alt 165 lejligheder. Boligerne er opført i solide kvalitetsmaterialer med spændende arkitektur og fordeler sig på 21 lejlighedstyper med beliggenhed i stueplan samt 1. og 2. sal.

Alle boliger er i et plan, og der er elevator i alle bygninger, så du nemt kan komme hjem med dine indkøb. Som en ekstra tryghed kommer hver lejlighed med en dørtelefon.

 

GENNEMTÆNKT ARKITEKTUR

I arkitekturen er der lagt vægt på et rustikt og organisk udtryk i solide kvalitetsmaterialer. Det opnås ved en kombination af mursten i changerende farveudtryk og brug af træ i facaden, ligesom der er plantekasser på tagterrassen, så naturen kan komme helt tæt på. Klimaaftrykket søges mindsket ved hjælp af solceller på taget.

Med en lejlighed på Maglebjerget får du en både gennemtænkt og veldisponeret indretning uden spildplads. Alle lejligheder er udviklet med tanke på, at her skal være rart at bo. Uanset type har hver lejlighed et centralt køkken/alrum i åben forbindelse til stue og adgang til enten stor terrasse, rummelig altan eller dejlig tagterrasse med atrium i termoglas.

Rummene fremstår lyse og imødekommende med en behagelig atmosfære. Indeklimaet er sikret gennem et genveks-anlæg og den ekstra store loftshøjde bidrager både til indeklima og følelsen af mere plads. Den er 270 cm i stue og 1. sals lejligheder, og på 2. sal er der skrå lofter i højder fra 230 -og op til 290 cm.

Lejligheder i stueplan har egen afskærmet terrasse. Alle 1. sals lejligheder har rummelig altan. Vælger du en lejlighed på 2. sal, får du din helt egen tagterrasse i hele lejlighedens bredde. Inklusiv et atrium i termoglas som sikkerhed for det lunefulde danske vejr.

Se mere om lejlighederne på www.maglebjerget.dk eller kontakt vores ejendomsmægler.

TYPE
2,3 el. 4 vær.
HUSLEJE
kr./mdr.
KVADRATMETER
m2
POSTNR
4700
HUSDYR TILLADT
NEJ
OVERTAGELSE
Ingen ledig
LEJEPERIODE
UBEGRÆNSET
DEPOSITUM
3 mdr.
FORUDBETALT HUSLEJE
3 mdr.
SHARE
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved
Lejeboliger i Næstved